Makeup and Stuff

Tuesday 15 May 2007

Webbshop: Strawberrynet


Strawberrynet är en webbshop som säljer smink, hudvård och parfym. De har mycket billigare priser än de flesta sminkbutiker på nätet, vilket mycket beror på att de plockar in produkter från hela världen, samma produkt kan kosta mycket mindre i Hong Kong än i USA tex.

De negativa röster jag har hört om Strawberrynet är att de kan ha produkter som slutade tillverkas för flera år sedan, vilket kan betyda att deras produkter inte alltid är helt fräscha. Jag har inte hört om någon som har fått produkter där bäst före-datum har gått ut, men många sminkprodukter har inte ett tydligt datum på förpackningen. Andra är rädda för att deras produkter inte är äkta, utan att de kan ha kopior.

Positivt är att Strawberrynet har toppenpriser, där frakt alltid är inräknat. De har mängder med bra märken, och en mycket bra kundservice. De erbjuder sig att betala ev tullavgifter om ditt paket fastnar i tullen, och gör detta frivilligt för att få nöjda kunder. När mitt paket fastnade i tullen, mailade jag dem med en bild på tullräkningen och fick mail inom ett par timmar där de meddelade mig att de skulle sätta in mina pengar på mitt kort. Vilken service!

Mitt paket skickades snabbt, inom 24 timmar och var i Sverige inom en vecka. Att tullen sedan tog 10 dagar på sig att frakta mitt paket från tullberäkningen hem till mig, är en annan historia. Läs mer om tullen här. Jag är mycket nöjd med Strawberrynet, men måste erkänna att jag drar mig lite för att handla igen pga tullen.

De förtjänar nästan toppbetyg, kundservicen är toppen, de svarar snabbt på mail, och det är väldigt skönt att shoppa utan att behöva tänka på fraktavgifter. Det enda som drar ned betyget tll 6/7 är att jag saknar en del produkter hos dem, samt att det står väldigt lite om varje produkt. Jag hade velat ha mer information om produkterna.

3 comments:

Anonymous said...

Jag tycker också att Strawberrynet är toppen, de har dessutom gratis presentinslagning och grattiskort om man vill ge produkterna som present. Mer och mer rabatt får man för varje beställning samt ett gratis läppglans första gången. Jag har inte fått några gamla produkter utan bara fräscha grejor! Jag skulle även märkt om det var kopior, detta var absolut äkta produkter. Jag har inte åkt på tull, men då har jag hållit mig under 200:-. Jag har beställt en Chanel-skugga och en duschcreme från Biotherm i två olika beställningar. /Katarina

Anonymous said...

Men hur kan man lita på att man inte får något gammalt? I o f s måste dem ju ha blivit bättre efter att det uppmärksammades att många kunder hade fått produkter som gått ut...

Babysaur said...

StrawberryNET är definitivt ett ställe jag kommer återvända till. De produkter jag är intresserad av är ju så mycket billigare än i Sverige och deras policy rockar! :D