Makeup and Stuff

Saturday 21 April 2007

Boots-feber på grund av No7 ...


Boots, den brittiska apoteks- och sminkkedjan, har skapat kaos med sin produkt No7 Protect & Perfect Beauty Serum. Det är en rynkkräm som säljs på Boots och är relativt billig, kostar motsvarande 228 kronor.

För ett par veckor sedan blev den omnämnd på brittisk tv. Oberoende forskare slog fast att den var den enda produkten som faktiskt höll vad den lovande och bevisat reparerade hud som skadats av solen. Forskarna hade undersökt en receptbelagd kräm för solskadad hud, och var övertygade om att den var bäst. När de jämförde den med andra krämer upptäckte de till sin förvåning att Boots produkt gav strålande resultat. Krämen visade sig reparera solskadad hud och minska rynkorna, vilket de lyckades bevisa.

När detta visades på tv så skapades givetvis fantastisk hype och den är nu totalt slutsåld över hela landet. Det blev rusning till Boots där kunderna slogs om produkten.

Boots jobbar nu på att få ut fler produkter i butikerna och varje kund får bara köpa en produkt i taget. Den lär väl aldrig komma till Sverige, men går säkert att beställa från UK så fort det finns några i lager. Apoteket måste drömma våta drömmar om en sådan här möjlighet ;)

Andra bloggar som skrivit om denna nyhet:
Beauty banter
Bjooti

Läs om produkten på Boots hemsida

1 comment:

GlobalWorld said...

No7 Protect & Perfect Beauty Serum, denna underbara kräm, finns att få tag på i Sverige. Snabb, omgående leverans! Titta in på www.No7.se