Makeup and Stuff

Wednesday 20 June 2007

Komplexdag?


Har en komplexdag?

Kika in på iwanex studio och deras portfolio. Här hittar du bilder på kändisar som Cameron Diaz, Beyoncé, Eva Longoria, Lindsay Lohan och fler, före och efter retouch.
För muspekaren över bilden för att se originalbilden, för bort den igen för att se det retuscherade resultatet.

Glöm inte att kika noga på armar, ben och rygg. Både armar och ben är mycket smalare efter retuschering och även kurvan mellan midja och häck är ofta rejält förbättrad.

Känns bättre nu va?
(Vill ni ser fler retuscheringsexempel eller är det ointressant? Kommentera gärna!)

8 comments:

Anonymous said...

Det känns väldigt skönt att se det här och slippa känna sig som en deformerad klump när man tittar i tidningarna. Mer sådant, bra initiativ!

Makeupstuff said...

Tack för din åsikt! Jag tycker själv att det är skönt att se före- och efter-bilder på retuschering och har flera sådana sajter i min bokmärkeslista, men vet inte om det bara är jag som är intresserad :)

Anonymous said...

Gud vad annorlunda. Inte konstigt att man känner sig småful när man tittar på bilder på kändisar! Det var kul:)

Makeupstuff said...

Agnes, visst är det sjukt? Trots att jag har sett såå många bilder retuscheringsbilder, så blir jag ändå chockad varje gång. Man kan verkligen inte jämföra sig med reklambilder. Man kan ju undra hur det känns för kändisarna att veta att inte ens de duger som de är...

Anonymous said...

Vill gärna se fler retusheringsbilder. Känns skönt att veta att de inte är så perfekta i verkligheten som på bilderna i tidningen.

Makeupstuff said...

Okej! Det kommer att komma fler i framtiden. Kul att fler är intresserade.

Anonymous said...

känns inte skönt, varför det? om nån är riktigt snygg kul för dem!

Anonymous said...

Det handlar ju om att det skapas ouppnåeliga ideal, som skapar en känsla av att inte duga. Vuxna kvinnor (och män för den delen) har inte lika slät hud som åttaåringar, så är det bara. Om mer normala bilder visades i media skulle vi inte gå runt och tro att vi borde ha det.