Makeup and Stuff

Sunday 17 June 2007

Inköpt: prover på Anita Grants produkter


Jag läste i en blogg om anitagrant.com, en sajt och ett företag som gör främst hårprodukter av naturliga råvaror. Jag läste hyllningar av hennes schampokakor och hennes hårprodukter i form av Whipped butter leave-ins och andra balsam/leave-in produkter baserade på vegetabiliska oljor.
Jag beställde några prover och fick igår hem följande produkter:

"Whipped Butter - to keep your tresses soft" (Lemon Sponge Cake) "Our nourishing Whipped Butter is a non-greasy hydration butter. Easy to apply on dry or wet hair, your tresses will just drink in the moisture as our Whipped Butter melts on contact pampering each strand leaving your coils feeling silky-soft and full of bounce."
Spontan åsikt: Den luktar verkligen citronkaka, gott och konsistensen är precis lagom krämig. Den är fast men så fort man tar i den med fingrarna så är den lätt och mjuk att få upp. Har provat att applicera lite i håret och ska se om det mjukar upp.

"Creamy Café Latte - for extra dry tresses" "Enhance your texture, maintain moisture and manageability - without build up. Just rub a teeny pinch of Creamy Café Latte between the palms of your hands, work with your hair and cover from root to tip - caress & detangle dry hair (YES, dry hair) for instant softness in seconds."
Spontan åsikt: Den luktar verkligen kaffe latte, supergott. Har inte provat den än, men den luktar gott och konsistensen verkar toppen.

"Rhassoul Deep Condish" "Our Rhassoul Deep Condishes contains Unrefined Black Cocoa Butter & natural Soya based Vitamin E (mixed tocopherols) which helps to guard scalp & hair from free radical damage."
Spontan åsikt: Har inte provat än, ska se när jag har tid att blanda till den här och testa den i håret.

"Organic Sapote Oil". Tjock, grumlig olja som inte luktar något särskilt. Ska testa den senare.

"Babassu Shampoo Bar" (unscented). "Our Babassu Shampoo Bar cleanses your tresses and clarifies your scalp without stripping the natural oil from your hair. Easy to use - just make sure your hair is fully drenched with water then gently caress our Babassu Shampoo Bar onto your tresses."
Spontan åsikt: Är nyfiken på att testa de här, de luktar inget och ser bra ut. Hennes schampokakor är nästan alltid slutsålda på webben och det har ibland tom funnits väntelistor (!) så det känns lovande.

Förpackningarna är supersnygga och stilrena, passar perfekt in med stilen på sajten. Burkarna är ett nöje att ha framme och lite större än jag trodde, vilket är bra, för då kan jag verkligen prova dem ordentligt innan jag bestämmer mig för om jag vill köpa fullstora versioner. Recensioner kommer så småningom.

6 comments:

Anonymous said...

Oj, är det där bara proverna? De ser ganska rejäla ut!

Makeupstuff said...

emelie, jupp det är proverna! Tror att de här burkarna kommer räcka ett bra tag, särskilt som det är så kraftiga produkter att bara någon droppe eller två räcker åt gången. Ska bli kul att prova :)

Anonymous said...

Oj, stora burkar. Vad betalade du för proverna? Nyfiken på att testa.

Salaheddine Hammadi said...
This comment has been removed by the author.
Salaheddine Hammadi said...
This comment has been removed by the author.
Salaheddine Hammadi said...

GHASSOUL Rhassoul: "material tvättning"
Den GHASSOUL: Secret Skönhet för kvinnor i Marocko ...
Den GHASSOUL (uttalas "Rasul") kommer från det arabiska ordet "ghassala" som betyder "tvätta". Det är en lera saponifère (som har en rengöring makt) vars enda källa för närvarande kända i världen är i Marocko, som gränsar till Mellanöstern Atlas 200 km söder om staden Fez.
En naturlig sten

Den Rhassoul är en naturlig sten, 100% ekologiska, känd för sina lugnande och rengörande, som inledde sin verksamhet i det trettonde århundradet. Blandas med vatten eller vatten blomma steg eller jasmin för ännu roligare, Rhassoul förvandlas till en super mjuk vård för att tvätta utan att angripa ansikte, kropp och hår. Den Rhassoul har använts i århundraden av kvinnor östra, främst marockanska, städning, rensa, tonen och utfodra det en smidigt deras hud och hår. Det är känt för sina adstringerande egenskaper, absorberande och uppmjukning. Den Rhassoul har alltid varit i den tradition Fassie, en väsentlig del av kit bad kvinnor som tvål och handsken Kessa. Det är en ofrånkomlig uppgift av ånga.
I Europa, där efterfrågan på naturliga produkter ökar, de GHASSOUL blir allt eftersträvas. Dessutom uppfyller de säkerhetskrav kriterier västerlänningar. Faktum är mineralogiska och kemiska tester utförs regelbundet och för att säkerställa dess inocuité. Dessutom har GHASSOUL erhållits etiketter CFTA standarder (av den amerikanska föreningen "den kosmetiska, toalettartiklar och Fragrance Association) och Ecocert, som styr kosmetikaprodukter. Säljs i souks, den GHASSOUL kommer i stora klumpar av färgat ljus grå eller mörk grå. I obehandlat, det säljs i pulverform eller trombocyter kallas "M'siek." Fördraget, Rhassoul är rengjorda och den tillför olika torkade blommor för parfym. Det är ett mycket uppskattat.
Den GHASSOUL är ett utmärkt uppfriskande för hår. Konstruerade för fet hår, det avfettningsmedel utan att klä av eller skada, rengör hårbotten och reglerar talg sekretion medan Aviv på glansigt hår

Ansikts:
Att lysa upp den färg och mjukare hud. Antirynkprodukter och anti-aging.

Kroppsvård:
Rhassoul mjukare hud, minskar talg sekretion, regenererar huden genom att avlägsna döda celler och balans genom att skärpa sina porer. Din hud kommer att vara fulla av släta och satiny.

Hårvård:
Den GHASSOUL är ett utmärkt uppfriskande för hår. Konstruerade för fet hår, det avfettningsmedel utan att klä av eller skada, rengör hårbotten och reglerar talg sekretion medan Aviv på glansigt hår.

Rhassoul mjukare hud, minskar talg sekretion, regenererar huden genom att avlägsna döda celler och balans genom att skärpa sina porer. Din hud kommer att vara fulla av släta och satiny.

Bland de terapeutiska egenskaper GHASSOUL: fetma och bantning botemedel, depression och trötthet i mikronäringsämnen brister, vissa hudåkommor inklusive psoriasis, artrit och reumatism, neurologiska sjukdomar (hemiplegi, förlamning, ... ) Och cirkulatorisk (benen tunga arvet från flebit och ödem ,...); de bättre blodgenomströmning, ökad hjärtminutvolym och metabolism.
Användningssätt av Rhassoul.

den GHASSOUL kommer i stora klumpar av färgat ljus grå eller mörk grå som på bilden.
Ta den mängd som krävs i en container.
(Exempel mätning: för ett schampo, bara 2 tsk).

Häll varmt vatten i blandningen till en deg mycket lätt.
(Var försiktig: inte lägga mycket vatten).

Du kommer att se att blandningen tar konsekvensen av en krämig pasta att om dess tillämpning är även en verklig ögonblick av glädje

Sedan krämen GHASSOUL på huvud och ansikte över hela hans kropp och masserar kraftfullt.

Vänta 5 till 10 minuter och koppla dig till det bättre Rhassoul agera på din hud.

Skölj och ditt hår och din hud med varmt vatten och du omedelbart se skillnad: huden är mycket mjuk och kroppen stärks, rengöras grundligt, har håret volym och glans äntligen på huden parfym Lätt söt och ganska gott.
Den GHASSOUL mjukare hud, minskar talg sekretion, regenererar huden genom att avlägsna döda celler och balans genom att skärpa sina porer.

För mer information besök den officiella webbplatsen för lera GHASSOUL Rhassoul http://www.ghassoul.eu